- کد خبر: 7165
- گروه : داغ ترین اخبار فوتبال
- تاریخ انتشار: 6th آوریل 2018
به گزارش “ورزشکار ۳“، تیمهای فوتبال منچسترسیتی و منچستریونایتد در حالی از ساعت ۲۱ فردا شب (شنبه) در چارچوب هفته سی وسوم لیگ برتر انگلیس در ورزشگاه اتحاد به مصاف هم میروند که شاگردان پپ گواردیولا در صورت شکست رقیب همشهری خود قهرمانی خود در این رقابتها را مسجل میکنند، این در حالی است که مردان ژوزه مورینیو نمیخواهند رقیب سنتیشان با شکست آنها به این عنوان برسند و در کنارش به دنبال حفظ جایگاه دومی خود در این دیدار با کسب نتیجه مطلوب هستند.
جسی لینگارد که ۱۳ گل در رقابتهای مختلف فصل جاری برای شیاطین سرخ به ثمر رسانده، در خصوص بازی منچسترسیتی و منچستریونایتد گفت: ما پیش از این در ورزشگاه اتحاد بازی کردهایم و عملکرد خوبی هم در آنجا داشتهایم، از اینرو دلیلی نمیبینم که نتوانیم دوباره عملکردی خوب در آنجا ارائه دهیم. باید سرمان بالا باشد و صد درصد روی این بازی و کسب سه امتیاز آن تمرکز کنیم چون ما برای این هدف بازی میکنیم.
وی ادامه داد: باید تنها به این بازی توجه کنیم و نباید اجازه دهیم که چیزهای دیگر روی عملکرد ما در دربی منچستر تأثیر بگذارد. باید به مانند بازیهای دیگر پا به این بازی بگذاریم. برای این بازی باید بازیکنانی با صد درصد آمادگی کنارتان باشند تا با عملکرد خوب بتوان سه امتیاز بازی را از آن خود کرد.
هافبک ۲۵ ساله سرخپوشان منچستر در ادامه اظهار داشت: باید با اعتماد به نفس و بدون ترس بازی کنیم. اگر این کار را کنیم، به پیروزی در این دیدار خواهیم رسید و سه امتیاز بازی را از آن خود خواهیم کرد. بازی بزرگی در پیش داریم و اعتماد به نفس فاکتور مهمی در چنین بازیهایی است.
منبع: تسنیم
دیدگاهتان را بنویسید