- کد خبر: 27533
- گروه : تاپ , داغ ترین اخبار فوتبال , ویژه ها
- تاریخ انتشار: 28th آوریل 2020
به گزارش ورزشکار۳، کنفدراسیون المپیک آلمان (DOSB) می گوید زمان مناسب برای از سرگیری برخی از فعالیت های ورزشی سازمان یافته در این کشور فرا رسیده است.
این کنفدراسیون پس از مشاوره با ۱۶ انجمن ورزشی دولتی آلمان (LSB) قرار است در مرحله بعدی با مقامات دولتی گفت و گو کند.
آلفونس هورمان، رئیس DOSB گفت: ورزش می تواند سهم ارزشمندی در حرکت رو به جلو آلمان داشته باشد.
آلمان ابتلا بیش از ۱۵۸ هزار نفر به ویروس کرونا را تأیید کرده اما میزان مرگ و میر در این کشور در مقایسه با سایر کشورها در اروپا نسبتا کم است. بیش از ۶ هزار نفر در آلمان جان خود را از دست داده اند.
این کشور در تلاش است تا به آرامی قرنطینه خود را پایان دهد. در حال حاضر برخی مغازه ها مجاز به فعالیت هستند، اما مردم باید در زمان استفاده از وسایل نقلیه عمومی از ماسک استفاده کنند.
یورگ آمون معاون سخنگوی اتحادیه ورزش آلمان گفت: مسیری که ما برای مقابله با ویروس همه گیر کرونا در پیش گرفتیم، موفقیت آمیز است. بنابراین باید این مسیر ادامه یافته و با دقت در چارچوب های در نظر گرفته شده تطبیق یابد.
وی افزود: حفاظت از سلامت مردم باید اولویت ما باشد. ورزش هم برای حفظ سلامتی مهم است. ما در این خصوص در کنفرانس صحبت کردیم. این توافق حاصل شد تا با رعایت همه جوانب، بازگشت به باشگاه های ورزشی آغاز شود.
منبع: فارس
انتهای پیام/
دیدگاهتان را بنویسید