- کد خبر: 18762
- گروه : جام جهانی 2022 قطر , داغ ترین اخبار فوتبال
- تاریخ انتشار: 10th ژوئن 2018
به گزارش “ورزشکار ۳“، تمرین بعدازظهر امروز ملیپوشان در کمپ استروگینوی روسیه با حلقه آنها دور کادرفنی و صحبتهای فنی سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران آغاز شد.
* این تمرین تحت تأثیر حضور علی کفاشیان، نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال قرار گرفته بود و اعضای کادرفنی تیم ملی نیز پس از مشاهده کفاشیان مدتی را به گفتوگو با او اختصاص دادند.
* مرحله نخست تمرینات ملیپوشان با انجام پاسکاری آغاز شد و به محض پایان این مرحله و آغاز تمرینات تاکتیکی، طبق قانون خبرنگاران به خارج از کمپ راهنمایی شدند.
* دروازهبانان تیم ملی نیز از ابتدا و به صورت جداگانه در گوشهای از زمین مشغول انجام تمرینات اختصاصی بودند.
* نکته مهم تمرینات امروز ملیپوشان عدم حضور مهدی ترابی، مهدی طارمی، اشکان دژاگه و رامین رضائیان در تمرینات همراه سایر بازیکنان بود و این چهار ملیپوش با گرمکن شخصی در گوشهای از زمین به نظاره تلاش همبازیان خود نشسته بودند.
* همراهان تیم ملی نیز در پاسخ به دلایل عدم تمرینات این چهار بازیکن و مصدومیت آنها سکوت کردند و هیچ حرفی نزدند. باید دید با توجه به حضور خبرنگاران در تمرین تیم ملی عدم حضور این چهار بازیکن در تمرین یک مسئله و ترفند تاکتیکی از طرف کادرفنی تیم ملی برای گمراهی حریفان بوده است یا آنها دچار مصدومیت هستند.
منبع: تسنیم
دیدگاهتان را بنویسید