- کد خبر: 13393
- گروه : اخبار پرسپولیس , ویژه ها
- تاریخ انتشار: 4th می 2018
به گزارش “ورزشکار ۳“، تمرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه روز جمعه در ورزشگاه شهید کاظمی برگزار شد.
گزارش تمرین پرسپولیس به شرح زیر است:
* بازیکنان پرسپولیس ساعت ۱۱:۲۵ دقیقه با لباس قرمز رنگ و با کاور سفید رنگ وارد زمین شدند.
* از همان ابتدای تمرین با نظر برانکو بازیکنان پرسپولیس به دو گروه سفید و قرمز ۱۱ نفر تقسیم شدند و به فوتبال درون تیمی پرداختند.
* جوانان پرسپولیس هم در گوشه ای از زمین زیر دستیار برانکو تمرینات خود را انجام دادند.
* برانکو با دقت بالایی نظارهگر بازی بازیکنان بود و نکات مهم را به شاگردانش گوش زد می کرد.
* امید عالیشاه که در تیم قرمز حضور داشت با انگیزه بالایی بازی می کرد تا نشان دهد می تواند در آینده به پرسپولیس کمک کند.
* کریم باقری، مربی تیم فوتبال پرسپولیس در تمرینات حضور نداشت.
*این آخرین تمرین پرسپولیس پیش از سفر به امارات است؛ بازیکنان تیم پرسپولیس فردا ساعت ۱۱:۳۰ صبح تهران را ترک خواهند کرد.
*بعد از پایان فوتبال درون تیمی بازیکنان پرسپولیس به گوشه ای از زمین رفتند و به حرکت کردن بین موانع و استارت سریع مشغول شدند.
*بعد از انجام ،حرکت از بین موانع و استارت سریع ،با سوت برانکو بازیکنان به وسط زمین آمدند و به دو گروه ۳ نفره تقسیم شدند، تا در بخش کارهای هجومی و دفاعی تمرینات را پیگیری کنند.
*بعد از انجام کارهای هجومی و دفاعی با دستور برانکو بازیکنان به دو گروه تقسیم شدند و به فوتبال درون تیمی پرداختند، ابتدا برانکو نکات مهم و تاکتیکی را به بازیکنان گوش زد کرد تا آماده ی بازی مقابل الجزیره در لیگ آسیا شوند.
* وحید امیری در پایان تمرین احساس درد میکرد که پزشک بالای سر او حاضر شد و بعد از معاینه از زمین خارج شدند. به نظر نمیرسد امیری مشکل خاصی داشته باشد.
بعد از پایان بازی بازیکنان مشغول دویدن کنار زمین شدند.
دیدگاهتان را بنویسید