- کد خبر: 13039
- گروه : داغ ترین اخبار فوتبال
- تاریخ انتشار: 1st می 2018
به گزارش “ورزشکار ۳“، چیرو ایموبیله در پیروزی ۱-۰ لاتزیو مقابل تورینو در دقیقه ۱۴ به دلیل مصدومیت از بازی خارج شد و امروز تحت آزمایش پزشکی قرار می گیرد.
مصدومیت ایموبیله احتمالا از نوع درجه یک یا درجه دو عضله ران است. در حالی که تنها ۳ بازی تا پایان فصل سری آ باقی مانده، حتی اگر مشکل عضلانی ایموبیله از نوع درجه یک باشد، غیرممکن به نظر می رسد بتواند در روز پایانی سری آ مقابل اینتر به میدان برود.
این می تواند مشکلی اساسی برای عقاب ها ایجاد کند. آنها در کورس کسب سهمیه لیگ قهرمانان با رم و اینتر رقابت می کنند و ایموبیله بهترین گلزن امسال سری آ با ۲۹ گل زده بوده است. مائورو ایکاردی که تنها دو گل با ایموبیله فاصله دارد، می تواند به راحتی در طول این سه بازی، کورس را پیروز شود. پائولو دیبالا با ۲۱ گل زده، فاصله زیادی با این دو نفر دارد.
دیدگاهتان را بنویسید